American Siege WINACTIE

Sheriff Ben Watts (Bruce Willis) kent alle ins en outs van Fitzgerald; een rustig stadje in het zuiden van de Amerikaanse staat Georgia. Als de vooraanstaande dokter John Keats wordt gegijzeld, wordt hij dan ook ingeschakeld om het op te lossen. Als de burgemeester hem onder druk zet om geweld te gebruiken tegen de gijzelnemers en zelfs een ex-soldaat inschakelt om dat bloederige plan door te zetten, vermoedt Watts dat er meer speelt. Zijn loyaliteit wordt op de proef gesteld en hij staat voor een dilemma; de kant kiezen van de gijzelnemers betekent namelijk ook zijn eigen tekortkomingen onder ogen zien.

AMERICAN SIEGE is sinds 25-03-2022 te koop op DVD & Blu-ray.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In American Siege zien we Bruce Willis als Sheriff Ben Watts, maar in welke film van Quentin Tarantino speelde hij het personage Butch Coolidge?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 april, 2022

Trailer