Amy WINACTIE

Vanaf 13 augustus zal Amy gaan draaien in de bioscoop. Deze documentaire vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse, maar dan gezien vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

Bekijk hier de trailer voor Amy

Ter ere van deze fantastische documentare geven wij een mooie prijs weg. Zo mogen wij twee exclusieve tassen weggegeven van deze documentaire en daarin doen we twee vrijkaarten per tas! Je kan dus meteen zelf een duik gaan nemen in het leven van Amy. Dit alles is ons ter beschikking gesteld door Cinéart Nederland.

Natuurlijk wil jij op de eerste rij zitten voor deze pracht documentaire en wil jij weten hoe je kans maakt. Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke documentaire was regisseur Asif Kapadia eerder verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 augustus 2015, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de tas met de vrijkaarten bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  6 augustus, 2015