An Inconvenient Sequel: Truth To Power WINACTIE

Het klimaat verandert, de waarheid niet.

Sinds 28 maart ligt AN INCOVENIENT SEQUEL: TRUTH TO POWER in de schappen. Tien jaar nadat de Academy Award®-winnende film An Inconvenient Truth klimaatverandering naar de voorgrond bracht van de mainstreamcultuur, blijkt An Inconvenient Truth 2 momenteel relevanter dan ooit. Volg voormalig vicepresident Al Gore in zijn voortdurende strijd, de wereld over reizend om de volgende generatie klimaatvoorvechters te onderwijzen en te inspireren. Deze boeiende vervolgfilm is ontnuchterend en alarmerend en toont dat, hoewel de belangen nog nooit zo groot waren, de oplossingen voor de klimaatcrisis nog steeds binnen handbereik liggen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze klimaatfilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar was Al Gore de kandidaat van de Democratische Partij voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen en van wie verloor hij op een haar na?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 april, 2018

  Trailer