And Just Like That – seizoen 1 WINACTIE

Bijna tien jaar na het einde van de iconische Sex and the City-serie, keren we terug naar New York City om te zien hoe het gaat met de meest fabulous dames van de stad! Een hoop is hetzelfde gebleven sinds we Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) voor het laatst zagen en toch is er een hoop veranderd. Niet alleen de post-pandemie wereld heeft alles op zijn kop gezet, maar ook hun relaties zijn gegroeid met de jaren. Dit ontroerende, nieuwe hoofdstuk van Sex and the City toont een realistische (en modieuze) kijk op het leven en de liefde.

Het eerste seizoen van AND JUST LIKE THAT is vanaf 5 april verkrijgbaar op DVD.

SYNOPSIS
De Max Original Series And Just Like That… is het langverwachte nieuwe hoofdstuk van de spraakmakende HBO-serie Sex and the City waarin het draaide om het turbulente leven in New York van de vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis). De dertigers zijn inmiddels ‘fifty and fabulous’ en zij ervaren dat de realiteit van het leven en vriendschap alleen nog maar gecompliceerder is geworden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice die Samantha Jones speelde in Sex and the City en die we in And Just Like That helaas niet meer terug zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 april, 2023

  Trailer