Angel Has Fallen WINACTIE

Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm ANGEL HAS FALLEN! Vanaf 22 augustus in de bioscopen!

Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst vijf (!) setjes vrijkaarten weggeven voor deze derde film in de reeks na Olympus Has Fallen en London Has Fallen. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die in 2005 een Oscar won voor zijn rol in Million Dollar Baby, is hier opnieuw te zien als Allan Trumbull?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 augustus, 2019

Trailer