Angry Birds 2 WINACTIE

De eeuwige strijd tussen de niet-vliegende vogels en de groene biggetjes bereikt in Angry Birds 2 een hoger niveau. Als een nieuwe dreiging zowel het Vogel- als het Biggeneiland in gevaar brengt, krijgen Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle hulp van Chuck’s zus Silver en verschillende biggen. De biggen Leonard, zijn assistent Courtney en technische big Garry slaan de handen ineen met de vogels tijdens een wankele wapenstilstand. Samen vormen ze een onverwacht superteam dat de eilanden moet redden.

De dvd en Blu-ray versie komen met leuke extra’s zoals een nieuwe korte film “Live Stream” met Red, Silver en de schattige kuikentjes en meer bonusmateriaal voor nog meer kijkplezier!

Verschijningsdatum:
∙ Digital download: 06/12/2019
∙ Op Blu-ray, dvd, dvd duopack en On Demand: 08/01/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke animatie film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van We’re The Millers en Horrible Bosses 2, is ook in de originele versie van Angry Birds 2 weer te horen als Red?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 februari, 2020

  Trailer