Angry Birds: De Film PREMIERE WINACTIE

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D, maar wij geven jou de kans om de film al op 7 mei te zien in Pathé Arena!

Angry Birds: De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, ‘We’re the Millers’, ‘Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds ‘Frozen’) en de opvliegende Bomb (Danny McBride, ‘This is the End,’ ‘Eastbound and Down’), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Like ook de Facebookpagina van de film: facebook.com/AngryBirdsFilmNL

Vier samen met de Nederlandse stemmencast de wereldwijde ‘Red’s carpet’ dag! Wij mogen namelijk een gezin (4 personen) naar deze speciale première sturen:
zaterdag 7 mei 2016 in de Pathé Arena, Arena Boulevard 600 te Amsterdam
Ontvangst: 9.30 uur
Start programma: 10.00 uur

Wil jij weten hoe jij kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Waarom verdien jij het om naar deze ‘Red’s carpet’ première te gaan?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar voor zijn of haar gegevens en zorgen wij ervoor dat jij een heerlijke ochtend beleeft in Pathé Arena. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  24 april, 2016

  Meer lezen over