Angry Birds: The Movie WINACTIE

Sinds 21 september ligt ANGRY BIRDS: THE MOVIE in de schappen. De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje. Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij deze wonderlijke film weggeven op dvd én Blu-ray. Wil jij kans maken? Geef dan antwoord op de vraag (met je eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray), laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de gamestudio die Angry Birds ooit bedacht heeft?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 oktober, 2016