Angry Birds Toons WINACTIE

Op dit moment vliegen de boze vogels en losgeslagen varkens door de Nederlandse bioscoopzalen in hun eerste avontuur op het witte doek. Maar… ook op het kleine scherm gaat de strijd onverminderd door!

Naast de bioscoopfilm vechten de vogels en varkens het namelijk ook uit in hun eigen animatieserie waarvan inmiddels al twee seizoenen te zien zijn. En daar mogen wij namens Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick twee exemplaren van weggeven! In het tweede seizoen vliegen namelijk de baarden, saxofoons, ijshockeysticks en nunchucks je weer om de oren in de eeuwigdurende strijd die vooral een hoop hilariteit oplevert en dus garant staan voor minutenlang kijkplezier!

Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te kunnen winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de gamestudio die Angry Birds ooit bedacht heeft?

Let op:
De actie loopt tot en met 07 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd’s bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  31 mei, 2016