Anna WINACTIE

Vanaf 12 september draait ANNA in de bioscopen, de nieuwe film van regisseur Luc Besson. Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten vergeven! Wil jij weten hoe jij zo’n setje kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de film van Luc Besson uit 2014, met een hoofdrol voor Scarlett Johansson, waarbij de titel ook enkel uit de naam van de vrouwelijke hoofdpersoon bestaat?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
31 augustus, 2019

Trailer

Meer lezen over