Annabelle Comes Home WINACTIE

“Annabelle Comes Home” is het derde deel van de succesvolle “Annabelle”-filmreeks van New Line Cinema met in de hoofdrol de bezeten pop uit het “Conjuring”-universum.

Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt ‘veilig’ opgesloten achter heilig glas, in een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Gary Dauberman, de scenarioschrijver van de Annabelle-films, IT en The Nun, maakt met deze film zijn regiedebuut. De film word geproduceerd door Peter Safran (Aquaman), die alle films binnen de Conjuring-franchise heeft geproduceerd. Ook James Wan (Aquaman) het brein achter het Conjuring-universum, heeft meegewerkt aan deze productie als producent.

In de film spelen McKenna Grace (tv-serie The Haunting of Hill House, Gifted, Captain Marvel) als Judy, Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle, Goosebumps 2: Haunted Halloween) als haar oppas Mary Ellen; en Katie Sarife (tv-serie “Youth and Consequences”, “Supernatural”) als de rusteloze vriendin Daniela. Patrick Wilson (Aquaman, The Conjuring, de Insidious-films) en Vera Farmiga (The Conjuring-films, Godzilla II: King of the Monsters, tv-serie Bates Motel) kruipen wederom in de huid van Ed en Lorraine Warren.

Dauberman regisseerde de film vanuit een scenario dat hij schreef gebaseerd op een verhaal van Dauberman & Wan. Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Michelle Morrissey en Judson Scott zijn uitvoerend producent.

Dauberman’s team achter de schermen bestond uit cameraregisseur Michael Burgess (The Curse of La Llorona), productieontwerper Jennifer Spence (Annabelle: Creation, The Nun), filmmonteur Kirk Morri (Aquaman), kostuumontwerper Leah Butler (Annabelle: Creation). De muziek is gecomponeerd door Joseph Bishara (The Conjuring-films).

New Line Cinema presenteert, een Atomic Monster/Peter Safran productie: Annabelle Comes Home.

ANNABELLE COMES HOME is vanaf 27 juni 2019 te zien in de bioscoop, in IMAX, Dolby Atmos en 4DX.
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #AnnabelleComesHome
©2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Kijkwijzer: 16+, geweld, angst.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV twee pakketten weggeven met niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een totebag en een journal. Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en het merchandise item zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 juni, 2019

  Trailer