Annihilation WINACTIE

Sinds 3 april ligt ANNIHILATION in de schappen. Biologe en voormalig soldaat Lena (Natalie Portman) is in shock wanneer haar vermiste man (Oscar Isaac) zo goed als dood terugkeert na een geheime missie in ‘The Shimmer’. Een mysterieuze quarantaine zone die is afgegrendeld door de Amerikaanse regering en waar nog niemand levend uit is gekomen. Lena en haar team gaan deze betoverende maar dodelijke wereld in, vol gemuteerde wezens en landschappen, om erachter te komen hoe ze dit groeiende fenomeen dat de wereld bedreigt kunnen stoppen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke breinbreker. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
Natalie Portman is altijd vrij productief geweest sinds zij doorbrak met haar rol in Léon in 1994. In welke film is zij vanaf deze week in de bioscoop te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 april, 2019

  Trailer