Anomalisa WINACTIE

Vanaf 25 februari draait de fraaie animatiefilm ANOMALISA in de Nederlandse bioscopen. Anomalisa is de nieuwe film van Charlie Kaufman (Being John Malkovich, Adaptation, Synecdoche, New York) en Duke Johnson, bekend van de aflevering Abed’s Uncontrollable Christmas uit de serie Community. De stemmen in deze stop-motion animatiefilm worden ingesproken door David Thewlis (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) en Tom Noonan (Damages), met muziek van Carter Burwell.

Michael Stone, getrouwd, vader en gerespecteerd auteur van Hoe kan ik ze helpen?, is totaal verlamd door de sleur van alledag. Op zakenreis naar Cincinnati, waar hij een toespraak moet houden op een congres voor klantenservicemedewerkers, neemt hij een kamer in het Fregoli Hotel. Daar ontdekt hij tot zijn grote verrassing een mogelijke uitweg uit zijn wanhoop als hij de onopvallende Lisa ontmoet, een salesmedewerkster van bakproducten uit Akron. Misschien is zij wel de liefde van zijn leven, maar misschien ook niet.

De trailer belooft een prachtige film en dat het verhaal geschreven is door Charlie Kaufman stuwt de verwachtingen nog wat verder omhoog. Het doet ons dan ook plezier om jullie te mogen verblijden met twee setjes vrijkaarten. Wil jij weten hoe jij een setje kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film maakte Charlie Kaufman in 2008 zijn regiedebuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 februari, 2016