Ant-Man and the Wasp: Quantumania WINACTIE

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.

ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA is vanaf 15 februari te zien in de bioscoop in 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, maar ook twee FUNKO-poppen. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke legendarische acteur zien we hier opnieuw als Dr. Hank Pym?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en FUNKO-pop bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 februari, 2023

Trailer