Ant-Man and the Wasp WINACTIE

Deze zomer, op 18 juli, komt het Marvel Cinematic Universe met ANT-MAN AND THE WASP een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten.

In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Hij moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm. Ant-Man and The Wasp wordt geregisseerd door Peyton Reed met acteurs Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, with Michelle Pfeiffer, with Laurence Fishburne, and Michael Douglas. Kevin Feige produceert de film met Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth en Stan Lee als de uitvoerende producenten. Chris McKenna & Erik Sommers, Paul Rudd & Andrew Barrer & Gabriel Ferrari hebben het verhaal geschreven.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, maar ook sleutelhangers en pin badges. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke legendarische acteur zien we hier opnieuw als Dr. Hank Pym?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en meerchandise bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 juli, 2018

Trailer