Ant-Man WINACTIE

Op 2 december is het eindelijk zover, dan ligt de film over de kleinste superheld in de winkelschappen. In de film heeft dokter Hank Pym een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

Met dank aan Walt Disney Nederland mogen wij 2 Blu-rays van de film weggeven en alsof dat nog niet genoeg is doen we daar een phone plug bij! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Lost-actrice zien we als Hope van Dyne in Ant-Man?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 december, waarna we contact op zullen nemen met de winnaars. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray en gadgets zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 december, 2015