Aquaman WINACTIE

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman, een film die sinds 17 april beschikbaar is op DVD, Blu-ray en 4K HD Ultra. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning.

Het Atlantische kind Orin, zoon van de koningin van Atlantis (Nicole Kidman), werd achterlaten als baby. Hij werd echter gered en opgevoed door een vriendelijke vuurtorenwachter. De vuurtorenwachter (Temuera Morrison) adopteerde de jongen als zijn eigen zoon en noemde hem Arthur Curry (Jason Momoa). Het kind van twee werelden bleek in staat om zowel in de diepten van de oceaan te overleven als op aarde. En zo groeide hij uit uit tot een held van beide werelden om uiteindelijk terug te keren naar Atlantis om hun koning te worden en bovendien een van de oprichters van de Justice League als Aquaman!

Regisseur James Wan komt met een avontuur vol actie, dat zich uitstrekt over de visueel adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën. De hoofdrol wordt gespeeld door Jason Momoa (Justice League, Frontier, Game of Thrones) als Aquaman. Verder spelen mee; Amber Heard (Justice League), Oscar-genomineerde Willem Dafoe (Spider-Man 2), Patrick Wilson (The Conjuring-films, Watchmen), Dolph Lundgren (The Expendables-films), Yahya Abdul-Mateen II (The Get Down), Oscarwinnaar Nicole Kidman (The Hours, Lion), Ludi Lin (Power Rangers) en Temuera Morrison (Star Wars: Episode II – Attack of the Clones).

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film uit de wereld van DC Comics. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie was Jason Momoa in het eerste seizoen te zien als het personage Khal Drogo?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  2 mei, 2019

  Trailer