Aquaman WINACTIE

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm AQUAMAN uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning.

In de film spelen ook Amber Heard (“Justice League”, “Magic Mike XXL”) als Mera, een strijdster en Aquaman’s bondgenote tijdens zijn reis, Oscar®-genomineerde Willem Dafoe (“Platoon”, “Spider-Man 2”) als Vulko, Raad van de Atlantische troon, Patrick Wilson (“The Conjuring Universe”, “Watchmen”) als Orm/Ocean Master, de huidige Koning van Atlantis.

Dolph Lundgren (“The Expendables”) als Nereus, de Koning van de Atlantische stam “Xebel”, Yahya Abdul-Mateen II (Netflix-serie “The Get Down”) als de wraakzuchtige Black Manta, en Oscar®-winnaar Nicole Kidman (“The Hour”, “Lion”) als de moeder van Arthur, Atlanna en Ludi
Lin (“Power Rangers”) als Captain Murk, de Atlantische Commando en Temuera Morrison (“Star Wars: Episode II – Attack of the Clones” en “Green Lantern”) als de vader van Arthur, Tom Curry.

Wan regisseert naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (“The Conjuring 2”) en Will Beall (“Gangster Squad”, “Training Day”), een verhaal geschreven door Geoff Johns, Will Beall en James Wan zelf, gebaseerd op karakters uit de DC Universe. De film is geproduceerd door Peter Safran en Rob Cowan, met Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns en Walter Hamada als uitvoerende producenten.

James Wan’s team achter de schermen waar hij vaker mee samenwerkt, bestaat uit Oscar®- genomineerde cinematograaf Don Burgess (“The Conjuring 2”, “Forrest Gump”), zijn vijfvoudige editor Kirk Morri (“The Conjuring” filmreeks, “Fast Furious 7”, “Insidious” filmreeks) en productiedesigner Bill Brzeski (“Furious 7”). Ook werken aan de productie mee: kostuumdesigner Kym Barret (“The Matrix” triologie en “The Amazing Spider-Man”) en componist Gregson-Williams (“Wonder Woman”).

AQUAMAN is vanaf 13 december te zien in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema en 4DX.
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #Aquaman
©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC Comics.
Kijkwijzer: 12+, geweld.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie fantastische pakketten weggeven met niet alleen een set vrijkaarten, maar ook een phone ring en een rugzak. Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Aquaman speelt de-in-Hawaii-geboren acteur die de rol vervult van de half-menselijke en half-Atlantische Arthur Curry, ook wel Aquaman. Deze acteur is ook bekend van de HBO-serie Game of Thrones, waarin hij Khal Drogo speelde. Wie is hij?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en het merchandise item zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 december, 2018

Trailer