Aquarius – seizoen 1 WINACTIE

Sinds eind mei ligt het eerste seizoen van AQUARIUS in de winkel. Aquarius is weer zo’n razend spannende en verslavende serie. We zijn in het Los Angeles van de jaren zestig, niet lang voordat sekteleider Charles Manson berucht zal worden als het brein achter de meest besproken moorden van zijn tijd. Manson heeft nog geen enorme schare volgelingen, maar aan charisma ontbreekt het hem niet. Hij heeft grote plannen en probeert kwetsbare jonge mensen zover te krijgen dat ze zich bij hem aansluiten. De autoriteiten beginnen zich zorgen te maken en schakelen de politie in om te onderzoeken wat er gaande is. Zo krijgt de door de wol geverfde inspecteur Sam Hodiak (David Duchovny, The X-Files) opdracht om met hulp van een jonge collega te infiltreren in de kringen rond Manson. Dat lukt, en Hodiak stuit op een beangstigend web van manipulatie en moord. Maar door zijn compromisloze onderzoeksaanpak wekt hij veel weerstand en brengt hij iemand zelfs in levensgevaar.

In samenwerking met Triple P Entertainment en Just Entertainment mogen wij twee Blu-ray én twee dvd-sets van dit seizoen vergeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke science-fiction serie maakte David Duchovny in de jaren 90 furore>?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de box-sets van seizoen 1 bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 juni, 2016