Armageddon Time WINACTIE

Van de gerenommeerde filmmaker James Gray en met een grandiose sterrencast, met onder anderen Anthony Hopkins, Anne Hathaway en Jeremy Strong, komt Armageddon Time. Een emotioneel verhaal uit Queens, New York in de jaren 80 over de kracht van familie, de complexiteit van vriendschap en het najagen van de American Dream

ARMAGEDDON TIME ligt sinds 22 februari in de schappen op Blu-ray & DVD.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In de film zien we Anthony Hopkins en John Diehl, in welke film uit 1995 waren zij ook te zien, ondanks dat zij samen geen scènes deelde?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 maart, 2023

Trailer