Arrival WINACTIE

Sinds 22 maart ligt ARRIVAL in de schappen, een intrigerende thriller van regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners).

Als op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks (Amy Adams) de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly (Jeremy Renner) koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s waarmee ze zichzelf, en mogelijk de hele mensheid, in gevaar brengt.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van deze ingenieuze film vergeven. Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Arrival was bij de afgelopen editie van de Oscars genomineerd voor 8 categorieën. Voor welke categorie werd de nominatie ook daadwerkelijke verzilverd?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 maart, 2017