Arrival WINACTIE

Vanaf 10 november draait de intrigerende en mysterieuze sciencefiction film ARRIVAL in de Nederlandse bioscopen.

ARRIVAL is een intrigerende thriller van regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners). Als op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks (Amy Adams) de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly (Jeremy Renner) koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s waarmee ze zichzelf, en mogelijk de hele mensheid, in gevaar brengt.

Verder ook met o.a. Forest Whitaker en Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire, A Serious Man). Gebaseerd op het verhaal ‘Story of Your Life’ van Ted Chiang.

‘Why are they here?’

Ter ere van de release van deze film hebben wij weer leuke prijzen te vergeven. Wat te denken van 2 pakketjes met daarin earphones en een hoodie! Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Aan het roer van welk laat vervolg staat regisseur Denis Villeneuve in 2017?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het pakket bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 november, 2016