Arrow – seizoen 7 WINACTIE

In het zevende seizoen van Arrow komt Oliver Queen oog in oog te staan met de criminelen die door hem achter tralies zijn gestuurd wanneer hij zelf in Slabside Maximum Protection Prison belandt. Intussen wordt de Green Arrow door een nieuwe mysterieuze vijand buiten de gevangenis uitgedaagd.

Sinds 11 december ligt het seizoen in de schappen op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Gevangene 4587: de nieuwste identiteit van Oliver Queen in de zwaarbeveiligde gevangenis Slabside. Nu Oliver achter de tralies zit, wordt Star City beschermd door Team Green Arrow… totdat er een mysterieuze nieuwe Green Arrow verschijnt. Olivers grenzen worden opgezocht en dat dwingt hem om verlossing te zoeken, terwijl hij zich afvraagt wat het echt betekent om een held te zijn.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit zevende seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Het Arrowverse is de overkoepelende naam voor een Mediafranchise omtrent de strips van DC Comics. Deze franchise omvat meerdere live-action televisieseries en animatieseries. Noem nog twee series naast Arrow die hieronder vallen?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 december, 2020

  Trailer