Arrow – seizoen 8 WINACTIE

Tenslotte verlaat Oliver Queen in het achtste en laatste seizoen van Arrow, en na de onverwachte komst van The Monitor, met gevaar voor eigen leven het huis, de familie en het team om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het echter niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.

Sinds 13 januari ligt het seizoen in de schappen op Blu-ray™ en DVD.

In het achtste en laatste seizoen van Arrow kijkt Oliver terug op zijn tijd als de Green Arrow en krijgt hij eindelijk antwoord op die ene, ultieme vraag: wat zijn de offers die een held moet brengen?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit zevende seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Het Arrowverse is de overkoepelende naam voor een Mediafranchise omtrent de strips van DC Comics. Deze franchise omvat meerdere live-action televisieseries en animatieseries. Noem nog twee series naast Arrow die hieronder vallen?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 januari, 2021

Trailer