Arsenal WINACTIE

Sinds 16 maart ligt ARSENAAL in de schappen, met rollen voor Adrien Grenier (Entourage), John Cusack (2012, Being John Malkovich) en Nicholas Cage (National Treasure en Leaving Las Vegas, waarvoor hij in 1996 een Oscar won) als misdaadbaas Eddie King.

Terwijl JP een succesvol bouwbedrijf runt, heeft zijn broer Mikey zich vastgereden in het zielige leventje van een derderangsgangster en is op de shitlist van de meedogenloze misdaadbaas Eddie King beland. Dat loopt uit op een ontvoering, losgeld, en erger. Of voert Mikey iets in zijn schild? JP aarzelt niet en zet alles op het spel om zijn broer te helpen. Samen met hun jeugdvriend en agent Sal gaat JP de strijd aan met King en zijn legertje trawanten.

Met dank aan Source 1 Media mogen wij maar liefst twee dvd’s én twee Blu-ray exemplaren van deze film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en geef jouw eventuele voorkeur aan voor Blu-ray of dvd (bij het ontbreken van een voorkeur gaan wij ervanuit dat jij daadwerkelijk geen voorkeur hebt):
In welke twee films waren Nicholas Cage en John Cusack eerder al samen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 maart, 2017

Meer lezen over