Assassin’s Creed WINACTIE

Sinds 10 mei ligt ASSASSIN’S CREED in de schappen. Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

© 2016 Twentieth Century Fox and Ubisoft Motion Pictures. All Rights Reserved.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij nog een dvd exemplaar van deze spectaculaire gameverfilming weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke film, ook met Michael Fassbender, was in 2010 een verfilming van de comicseries van DC Comics?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 mei. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 mei, 2017