Assassin’s Creed WINACTIE

Vanaf 5 januari draait ASSASSIN’S CREED in de Nederlandse bioscopen.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

© 2016 Twentieth Century Fox and Ubisoft Motion Pictures. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox en Ubisoft Motion Pictures 2 super gave pakketten weggeven! Hierin vind je een T-Shirt (M), een powerbank, een notebook en natuurlijk een setje vrijkaarten. Dat wil jij natuurlijk graag willen, maar hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke film, ook met Michael Fassbender, was in 2010 een verfilming van comicseries van DC Comics?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 december, 2016