Avatar: The Way of Water WINACTIE

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

AVATAR: THE WAY OF WATER is vanaf 14 december in de bioscoop te zien in 3D, IMAX, Dolby Cinema, 4D, ScreenX.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company een fraai merchandise-pakket ter beschikking gesteld, bestaande uit: een setje vrijkaraten, een drinkbeker, stickervel, notitieboekje, stainless steel drinkfles, oplaad pad en een totebag. Daarnaast verloten we onder de deelnemers nog een tweede setje vrijkaarten! Wil jij dat pakket of die vrijkaarten bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de legendarische regisseur van onder andere The Terminator en Titanic die zijn volledige toewijding heeft gegeven aan de Avatar-wereld en dus ook verantwoordelijk is voor Avatar: The Way of Water?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket of vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 december, 2022

  Trailer