Avengers: Age of Ultron WINACTIE

Vanaf 30 september gaat de strijd van The Avengers verder met de dvd en Blu-ray release van hun tweede gezamenlijke avontuur Age of Ultron! In de film nemen de Marvelhelden Iron Man, Captain America, Thor, The Hulk, Hawkeye en Black Widow het op tegen de onmenselijke sterkte robot Ultron die het heeft gemunt op de grootste bedreiging voor de mensheid: de mens zelf! Aan de Avengers de taak om deze maniakale robot te stoppen voor het te laat is. Een spannende strijd die jij vanaf 30 september keer op keer kunt beleven, want wij mogen in samenwerking met Disney een dvd van de film weggeven! Daarnaast maken we het pakket helemaal compleet met een exclusieve card wallet, een Iphone case en een heleboel Decal Stickers!

Dat fijne pakketje wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die mooie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de bedenker van Marvelhelden als Iron Man, Thor, Hulk en Captain America?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om het prijzenpakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 september, 2015