Avengers: Endgame WINACTIE

Vanaf 24 april draait AVENGERS: ENDGAME in de bioscopen.

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

De populatie van het universum is gehalveerd en er is slechts één mogelijke toekomst. Kunnen de Avengers en hun superheldvrienden de verwoestende kracht van de Infinity Stones een halt toeroepen? Het eindspel is begonnen en er moeten offers worden gebracht.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij drie setjes vrijkaarten vergeven. Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Anthony en Joe Russo waren in het Marvel Universum eerder niet alleen verantwoordelijk voor Infinity War, maar ook voor twee andere films. Om welk personage draaiden deze twee films voornamelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 april, 2019

  Trailer