Avengers: Infinity War WINACTIE

De Marvel Cinematic Universe brengt op 31 augustus, na 10 jaar, de ultieme en meest gevreesde confrontatie aller tijden naar de schappen in de spectaculaire film Marvel’s AVENGERS: INFINITY WAR.

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaren van deze fantastische aanvulling op het Marvel Cinematic Universe weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Deze Avengers-film staat onder leiding van Anthony en Joe Russo. Van welke Amerikaanse superheld namen zij reeds twee films voor hun rekening?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  2 oktober, 2018

  Trailer