Avengers: Infinity War WINACTIE

Vanaf 25 april brengt de Marvel Cinematic Universe na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm in de spectaculaire film MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR.

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij twee mensen gelukkig maken met een geweldig prijzenpakket. Hierin vind je een niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een USB, een Notebook en een supervette Cap! Meedoen is weer gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze Avengers-film staat onder leiding van Anthony en Joe Russo. Van welke Amerikaanse superheld namen zij reeds twee films voor hun rekening?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 april. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 april, 2018

Trailer