Baby Driver WINACTIE

Sinds 8 november ligt BABY DRIVER in de schappen. De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

​​Verschijningsdatum:
∙ Digitaal: 01/11/2017
∙ DVD & Blu-ray: 08/11/2017

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar weggeven van deze heerlijke superheldenfilm. Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke twee Nederlandse bands zijn te horen in de films en staan ook op de soundtrack die bij de film hoort?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 november, 2017

Trailer