Baby Driver WINACTIE

Vanaf 29 juni is BABY DRIVER in de bioscopen te bewonderen. De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst twee supervette pakketten vergeven. Hierin vind je een baseball jack, oordopjes en een zonnebril! Wil jij kans maken op een van die twee pakketten? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee Nederlandse bands zijn te horen in de films en staan ook op de soundtrack die bij de film hoort?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  24 juni, 2017