Babylon WINACTIE

Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol, is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. Ook o.a. Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart spelen in deze film over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

BABYLON is vanaf 19 januari in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij iedere set een set leren onderzetters. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Babylon is de nieuwe film van Damien Chazelle. Voor welke film uit 2016 won hij een jaar later de Oscar voor ‘Best Achievement in Directing’?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en onderzetters zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 januari, 2023

Trailer