Back to the Future – The Complete Trilogy 4K WINACTIE

Ga net als Marty McFly een paar decennia terug in de tijd en vier het 35-jarig bestaan van de tijdloze trilogie BACK TO THE FUTURE. Laat je opnieuw meevoeren naar het verleden, het heden en de toekomst met de vernieuwde uitgave van de meest klassieke tijdreisfilms. Vanaf 21 oktober ligt THE COMPLETE TRILOGY op 4K UHD & Blu-ray™ in de schappen.

Herbeleef één van de populairste filmfranchises aller tijden met Back to the Future: The Complete Trilogy! Neem plaats naast Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd) in een gepimpte, tijdreizende DeLorean waarmee ze door verleden, heden en toekomst razen en zo een kettingreactie veroorzaken die het tijd-ruimtecontinuüm op zijn kop zet! Filmmakers Steven Spielberg, Robert Zemeckis en Bob Gale presenteren letterlijk en figuurlijk de meest tijdloze trilogie ooit in deze onvergetelijke boxset met uren aan bonusmateriaal!

Met dank aan Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment mogen wij eenmaal de Complete Trilogy op 4K UHD Blu-Ray weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Hoe heet de actrice, bekend van CSI: Crime Scene Investigation en The Boys, die voor Part II en Part III de rol van Jennifer Parker overnam van Claudia Wells?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het exemplaar bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 oktober, 2020

Trailer