Bad Boys For Life WINACTIE

De originele Bad Boys, Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) zijn terug van weggeweest! Na een golf van moorden en een aanslag op zijn leven, overtuigt Mike de onwillige Marcus om nog even te wachten met zijn pensioen en nog één keer met hem samen te werken. Samen met AMMO, de nieuwe elite-eenheid van de politie van Miami, gaan ze achter de meedogenloze leider van het beruchte Aretas-kartel aan.

Dit derde deel in de Bad Boys-reeks werd geregisseerd door talent van Belgische bodem, Adil El Arbi en Bilall Fallah en beschikt over een topcast die, naast Will Smith en Martin Lawrence, aangevuld wordt door onder andereVanessa Hudgens (Spring Breakers), Alexander Ludwig (Vikings), Charles Melton (Riverdale), Paola Nuñez (The Purge), Kate del Castillo (The Book of Life), de bekroonde muziekartiest Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Verschijningsdatum:
∙ On Demand/VOD: 29/05/2020 via iTunes, Pathé Thuis, Ziggo, KPN, MovieMax, Rakuten TV, VOO, Google, Xbox
∙ Digitaal te koop/Digital Download: 22/05/2020 via iTunes, Pathé Thuis, Xbox, Google & Rakuten TV

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze comeback van de Bad Boys! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Bad Boys For Life is geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, maar welke actiespecialist was verantwoordelijk voor Bad Boys en het vervolg uit 2003?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 juni, 2020

  Trailer