Bad Boys For Life WINACTIE

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte BAD BOYS FOR LIFE. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders). Verder met o.a.: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee supervette pakketten weggeven. Een pakket met niet alleen twee vrijkaartjes, maar ook een hoodie en een sporttas! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Bad Boys For Life is geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, maar welke actiespecialist was verantwoordelijk voor Bad Boys en het vervolg uit 2003?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 januari, 2020

  Trailer