Bad Moms 2 WINACTIE

Vanaf 30 november draait BAD MOMS 2 in de bioscopen. Hierin moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, daarbij doen wij een compleet pakket met daarin een keukenschort, een cocktailshaker, een canvas tas en een reep chocola. Wil jij zo’n compleet pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Nederland draagt deze sequel de makkelijke titel Bad Moms 2, maar wat is de internationale titel waarmee de film direct de kerstsferen uitdraagt?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  27 november, 2017

  Trailer