Bad Times at the El Royale WINACTIE

Geheimzinnig, excentriek en gewelddadig: drie kernwoorden die de thriller Bad Times at the El Royale omschrijven. Op de grens van Nevada en Californië staat de El Royale, een uit de gratie geraakt hotel met een mysterieus verleden. Op een noodlottige nacht ergens in de jaren zestig komen precies op deze plek zeven vreemden samen. Als langzaamaan iedereen zijn ware aard toont, loopt de situatie tot bloedens toe uit de hand… De sterrencast en stijlvolle, retro setting maken van deze thriller één die je gezien moet hebben.

Bad Times at the El Royale is vanaf 21 januari beschikbaar als download, vanaf 18 februari te huur via VOD en vanaf 20 februari verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Zeven vreemden, ieder met een duister geheim, ontmoeten elkaar in de El Royale, een vervallen hotel met een donker verleden in de buurt van Lake Tahoe. Gedurende een noodlottige nacht krijgt ieder van hen een laatste kans op verlossing … voordat de hel losbarst. Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm en Chris Hemsworth schitteren in deze boeiende thriller met all-star cast.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze mysterieuze film noir. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur Drew Goddard en Chris Hemsworth werkten in 2012 eerder samen voor een film. Wat is de titel van deze verrassende horrorfilm?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 maart, 2019

  Trailer