Bad Times at the El Royale WINACTIE

BAD TIMES AT THE EL ROYALE is vanaf 11 oktober 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen, ontmoeten elkaar in El Royale, een vervallen hotel in Lake Tahoe met een donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt.

De sterrencast van BAD TIMES AT THE EL ROYALE bestaat uit onder andere Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman en Chris Hemsworth.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #ElRoyaleMovie
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 12 jaar en ouder

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie pakketten weggeven. In ieder pakket vind je een setje vrijkaarten, met daarnaast een Trucker Cap, een Hip Flask en een Tshirt medium! Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Drew Goddard en Chris Hemsworth werkten in 2012 eerder samen voor een film. Wat is de titel van deze verrassende horrorfilm?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 oktober, 2018

Trailer