Bankier van het Verzet WINACTIE

Vanaf 7 september ligt BANKIER VAN HET VERZET in de schappen op dvd en Blu-ray, het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van het bankier van het verzet. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd’s en twee Blu-rays weggeven van deze prachtig gefilmde oorlogsthriller. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In welke film van Dick Maas waren Barry Atsma en Pierre Bokma eerder samen te bewonderen?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 september, 2018

  Trailer