Bankier van het Verzet WINACTIE

Vanaf 8 maart is BANKIER VAN HET VERZET in de bioscopen te bewonderen, het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van het bankier van het verzet. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze oorlogsfilm, met naast Barry Atsma en Jacob Derwig ook Pierre Bokma, Fockeline Ouwerkerk en Raymond Thiry. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film van Dick Maas waren Barry Atsma en Pierre Bokma eerder samen te bewonderen?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 maart, 2018

Trailer