Bates Motel – seizoen 5 WINACTIE

Vanaf 25 oktober ligt het vijfde en laatste seizoen van BATES MOTEL in de schappen. Twee jaar na de dood van Norma (Vera Farmiga) zit Norman (Freddie Highmore) in een diepe psychose. In het openbaar is hij een welgemanierd onderdeel van de White Pine Bay gemeenschap, maar thuis gaan de gewelddadige black-outs door en probeert ‘Moeder’ zijn bewustzijn over te nemen. Sheriff Romero (Nestor Carbonell) zit in de gevangenis voor meineed en droomt over een kans om Norman te vernietigen om de moord van zijn ware liefde te wreken.

Geniet nu van de laatste 10 afleveringen van deze geweldige serie!

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van dit geweldige afsluitende seizoen van Bates Motel. Wil jij er lekker voor gaan zitten en dit seizoen bingewatchen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
In Bates Motel volgt Freddie Highmore een legendarische acteur op als Norman. Over welke acteur, die ooit werd genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in zijn tweede film Friendly Persuasion, hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 oktober, 2017

  Trailer