Batman: Mask of the Phantasm 4K WINACTIE

De meest iconische onder de Batman-animatiefilms viert zijn 30e verjaardag! Ter gelegenheid hiervan brengt Warner Bros. Home Entertainment eindelijk de gerestaureerde versie uit in 4K UHD in een exclusieve Steelbook-editie. De 4K UHD release bevat daarbovenop nog een exclusieve bonus: Kevin Conroy: I Am The Knight, over het leven en nalatenschap van de legendarische Kevin Conroy, die 30 jaar lang Batman speelde in films, tv-series, videogames en meer.

Dit originele verhaal, dat verder bouwt op de bekroonde Batman, The Animated Series, werd geïnspireerd door de grootste neo-noirfilms en is een icoon in de Batman-geschiedenis met een duister mysterie over een gemaskerde geest en Batman’s aartsvijand, de Joker. De film treedt in de voetsporen van de serie qua animatiestijl en thema’s, maar ook qua voice acting: Kevin Conroy vertolkt Batman en Mark Hamill (Luke Skywalker) geeft een legendarische stem aan de Joker. Voor echte fans blijft Batman: Mask of the Phantasm één van de beste Batman-films aller tijden.

SYNOPSIS
The Dark Knight moet Gotham City redden van een nieuwe bedreiging.
Wanneer de oude liefde van Bruce Wayne, Andrea Beaumont, terugkeert in zijn leven, vraagt Bruce zich af of hij als zijn alter ego Batman Gotham City moet blijven beschermen. Maar die twijfel is van korte duur wanneer de meest beruchte maffiabazen van de stad worden omgebracht en de verdenking op onze gemaskerde held valt. The Dark Knight wil zijn naam zuiveren en onthult een nieuwe gemaskerde wreker: The Phantasm.

Voor de 4K HDR/SDR-remastering van Batman: Mask of the Phantasm heeft men gewerkt vanuit het originele negatief uit 1993. Er is speciale aandacht besteed aan deze restauratie om niets te veranderen aan de originele film-grain.

Batman: Mask of the Phantasm is op 20 september beschikbaar op Steelbook 4K UHD.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een twee 4K UHD steelbook exemplaren van deze klassieke Batman-animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, beter bekend als Luke Skywalker in de Star Wars-films, is in deze Batman: Mask of the Phantasm te horen als The Joker?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de 4K UHD-steelbook bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 december, 2023

Trailer