Batman: Soul of the Dragon WINACTIE

BATMAN: SOUL OF THE DRAGON neemt je mee terug naar de jaren ’70 wanneer de martial arts-meester O-Sensei onder raadselachtige omstandigheden verdwijnt. Batman moet samen met drie andere voormalige leerlingen de strijd aan gaan om de buitenaardse bedreigingen te doorstaan en O-Sensei terug te vinden.

De film is sinds 17 februari beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Dit Elseworlds-avontuur speelt zich af in de jaren 70, wanneer Bruce Wayne samen met drie oud klasgenoten oosterse vechtsporttraining krijgt van een echte sensei. Hun hechte vriendschap wordt flink op de proef gesteld als er zich een dodelijke dreiging voordoet. Er zit maar één ding op: Batman en de wereldberoemde vechtsporters Richard Dragon, Ben Turner en Lady Shiva moeten het opnemen tegen de monsters uit deze wereld en daarbuiten!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij drie dvd exemplaren van deze animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke vechtersbaas, bekend uit films als Crying Freeman en John Wick: Chapter 3, is in Batman: Soul of the Dragon te horen als Richard Dragon?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 februari, 2021

  Trailer