Batman: The Doom That Came to Gotham WINACTIE

Dit huiveringwekkende en bizarre verhaal is een combinatie van de wereld van Batman met klassieke kosmische horror fictie. Na een jarenlange ontdekkingsreis keert Bruce Wayne terug naar Gotham City. Op zijn reis heeft Bruce het opgenomen tegen een internationaal trio weeskinderen – in wie Batman-fans verschillende versies van Robin zullen ontdekken. Tijdens een dodelijke ontmoeting op de Noordpool ontdekt Bruce dan een apocalyptische sekte met oude magische krachten, van plan is om Gotham te vernietigen.

BATMAN: THE DOOM THAT CAME TO GOTHAM is sinds 21 juni verkrijgbaar op Blu-Ray™

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze Batman animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke comic book artist en schrijver is vooral bekend van zijn werk aan Hellboy en (mede) verantwoordelijk voor de gelijknamige comicboeken waarop deze animatiefilm gebaseerd is?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 augustus, 2023

Trailer