Batman: The Long Halloween, Part One WINACTIE

Geïnspireerd door het iconische DC-verhaal van Jeph Loeb en Tim Sale uit de jaren 90 geeft Batman: The Long Halloween – part 1 ons een kijkje in Bruce Wayne’s vroege carrière in de misdaadbestrijding. In zijn poging de identiteit van de mysterieuze en tijdens nationale feestdagen toeslaande seriemoordenaar Holiday te ontrafelen komt Batman tegenover enkele van zijn meest sluwe en dodelijke vijanden te staan.

Batman: The Long Halloween – part 1 is sinds 23 juni beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

Synopsis:
DE ONTRAFELING VAN EEN BLOEDSTOLLEND MYSTERIE IN GOTHAM CITY
Het zijn duistere tijden in Gotham City. De machtige misdaadfamilie Falcone houdt de stad in een wurggreep, en misdaad en corruptie vieren hoogtij. De chaos wordt verergerd door de geheimzinnige Holiday Killer, die een spoor van terreur en lijkzakken achterlaat. Batman, commissaris James Gordon en D.A. Harvey Dent voeren een race tegen de klok voordat de volgende noodlottige feestdag aanbreekt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van het eerste deel van dit tweeluik weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de veel te vroeg overleden Glee-actrice, die in Batman: The Long Halloween te horen is als Selina Kyle / Catwoman?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 juli, 2021

  Trailer