Batman: The Long Halloween, Part Two WINACTIE

In Batman: The Long Halloween – part 2 loopt de Holiday Killer nog steeds vrij rond en Bruce Wayne is in de ban van de giftige Poison Ivy. Batman is nergens te bekennen. Bevrijd door een onwaarschijnlijke bondgenoot, ontdekt Bruce al snel de echte dader: Poison Ivy’s werkgever Carmine Falcone. De Roman, wiens rangen gedecimeerd zijn door Holiday en zijn zaken uit de hand lopen, is gedwongen om minder gewilde partners aan te nemen – de schurkenstoet van Gotham City.

Batman: The Long Halloween – part 2 is vanaf 25 augustus beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
De moordzuchtige Holiday zaait dood en verderf in Gotham City, en de spanningen tussen de misdaadfamilies Falcone en Maroni lopen hoog op. Batman, James Gordon en Harvey Dent doen wat ze kunnen om de dader te ontmaskeren, maar dan ontsnappen de superschurken Poison Ivy, Scarecrow en Mad Hatter uit het Arkham Asylum en mengen zij zich in de strijd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee twee Blu-ray-exemplaren van deze toffe animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de veel te vroeg overleden Glee-actrice, die in Batman: The Long Halloween te horen is als Selina Kyle / Catwoman?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 september, 2021

  Trailer