Batwoman – seizoen 1 WINACTIE

De doorgewinterde Batmanfans weten dat de Wayne-familie niet enkel uit Bruce, zijn ouders en butler Alfred bestaat. In het eerste seizoen van Batwoman maken we kennis met Kate, het nichtje van Bruce. Nadat haar ex-vriendin ontvoerd wordt door een mysterieuze bende voelt Kate net als haar illustere neef de drang om de cape en het masker aan te trekken, op zoek naar gerechtigheid!

Batwoman S1 – Blu-ray™ & DVD – 24/03/2021
Het was nooit Kate Kanes bedoeling om Gothams nieuwe wreker te worden. Maar wanneer de gestoorde Alice en haar Wonderland-bende Kate’s ex-vriendin ontvoeren, moet ze wel in actie komen. Met hulp van haar stiefzus, Mary Hamilton, en de sluwe Luke Fox, zet Kate de nalatenschap van haar vermiste neef Bruce Wayne voort. Met behulp van zijn cape en masker maakt Kate haar entree… als Batwoman.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet het Australische model, actrice, presentatrice en voormalig MTV-VJ die hier gestalte geeft aan Kate Kanes?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 april, 2021

  Trailer